KERSTMENU
Verkrijgbaar
op 25 december
Amuse
van de chef
Cocktail
op klassieke wijze met grijze garnalen
of
Rundscarpaccio
met pijnboompitten en parmezaan
Tomatenroomsoep
Filet
van fazant met champignons
of
Tongrolletjes
op Normandische wijze
Kerstgebak
Prijs
per persoon : € 45,00 met voorgerecht
Prijs
per persoon : € 35,00 zonder voorgerecht
-----------------------------------------------------
NIEUWJAARSMENU
Verkrijgbaar
op 01 januari 2016
Amuse
van de chef
Cocktail
van krab
of
Paté
van foie gras met rode ajuin confituur en rozijnenbrood
Pompoensoep
Hertenhaasje
met wildgarnituur
of
Kabeljauwhaasje
met mousseline
Sylvesterijs
Prijs
per persoon : € 47,50 met voorgerecht
Prijs
per persoon : € 37,50 zonder voorgerecht
-----------------------------------------------------
Openingsuren
tijdens de feestdagen:
Donderdag:
24/12 gesloten
Vrijdag:
25/12 open om 12.00 uur
Dinsdag:
29/12 gesloten
Woensdag:
30/12 gesloten
Donderdag:
31/12 oudjaar op reservatie
Vrijdag: 01/01 open
om 12.00 uur
Dinsdag
5 januari en woensdag 6 januari 2016 gesloten